Elkészítés: Az olaj kivételével mindent beleraktam a tálba és jól kidagasztottam. Kb. 5 perc után, mikor már összeállt a tészta, az olajat is hozzátettem. Majd kiolajozott kelesztőtálban duplájára kelesztettem.
Ezután lisztezett felületre borítottam, majd 10 darabba vágtam, mindet kinyújtottam négyzet alakúra. Az egyik csücskétől elkezdtem szorosan feltekerni, mikor a közepéig értem, a még kimaradó részt nyújtottam tovább a tekerés előtt.
Kivajazott tepsibe sorakoztattam, egy kicsit távolabb, mivel jól megnőnek. Felvert tojással lekentem, köménymaggal megszórtam, és még 20 percet pihentettem.
Előmelegített sütőben megsütöttem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.