Elkészítés: A sót a tojásfehérjével jól összekeverjük. A húst egészben minden oldalán nagy lángon megpirítjuk, majd pici sóval, borssal fűszerezzük. Jól becsomagoljuk a szalonnaszeletekbe, megtűzdeljük a kakukkfűvel, a rozmaring ágacskákkal és két gerezd fokhagymával, majd befedjük a sótésztával, és 220 fokos előmelegített sütőben 30 percig sütjük. Ha kész, kiszedjuk a sóból, eltávolítjuk a szalonna szeleteket és a fűszereket, majd vastagabb szeletekre vágjuk. Köretnek burgonyát főzünk két gerezd apróra tört fokhagymával, és olívaolajjal, tejszínnel pürét készítünk belőle. Házilag készített majonézt adunk hozzá. Testesebb vörösbor illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.