Elkészítés: Vizet forralunk a tésztafőzéshez. Az aszalt barackot felaprítjuk. A hagymát, a fokhagymát meghámozzuk, apróra vágjuk.
Az olajat mélyebb edényben felforrósítjuk, megfuttatjuk rajta a hagymát, a fokhagymát. Hozzáadjuk a darált húst, morzsásra pirítjuk. Belekeverjük a paradicsomot, a barackot, az őrölt fűszereket, sózzuk, borsozzuk és felforraljuk. Lefedve, lassú tűzön kb. 15 percig főzzük.
A tésztát a csomagoláson előírt idő alatt kifőzzük (al dente), leszűrjük.
A petrezselymet leöblítjük, apróra vágjuk. A mártásba keverjük a petrezselymet, a mandulaforgácsot, és összeforgatjuk a tésztával. A reszelt parmezánnal megszórva azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.