Elkészítés: 1. A paprikát felkockázzuk, a chilit félbevágjuk, magját kikaparjuk, húsát felkockázzuk.
2. Kevés olívaolajon, serpenyőben addig forgatjuk a garnélákat, míg szép narancsos, rózsaszínes lesz.
3. Hozzáadjuk a paprikát (adhatunk hozzá még 2 db kockára vágott paradicsomot is), háromnegyed időben bele a fokhagymát, felöntjük a maradék olajjal. Még 1-2 percig kevergetve, rázogatva sütjük.
4. A végén apróra vágott snidlinggel vagy petrezselyemmel megszórjuk, és tálaljuk.
Elkészítés: 10-15 perc
Fogyasztható: azonnal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.