Elkészítés: A húsokat vékonyra kiklopfoljuk, bekenjük mustárral. Erre teszünk 1-1 szelet szalonnát, uborkát, kolbászt, majd összegöngyöljük, hústűvel összetűzzük.
Egy lábasban felolvasztjuk a zsírt, beletesszük az összegöngyölt húsokat. A húsok mindegyik oldalát szép pirosra sütjük, majd sütés után egy tálra tesszük.
A visszamaradt pecsenyezsírba tesszük a púpozott evőkanál lisztet, jól elkeverjük, majd annyi vízzel engedjük fel, hogy palacsintatészta sűrűségű mártást kapjunk. A mártást ízesítjük még mustárral, pár csepp citromlével, egy kis sóval és az őrölt szerecsendióval.
Ebbe a mártásba visszatesszük az előzőleg megsütött húsokat (a tálon maradt pecsenyelét is ráöntjük), és lassú tűzön puhára pároljuk.
Burgonyapürével tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.