Előkészítés: A spárgakonzervet lecsepegtetjük, a spárgát forró vízbe tesszük, és átforrósítjuk.
Elkészítés: Kis lábosban felolvasztjuk a vajat. A habját leszedjük, a vajat kissé lehűtjük. A tojássárgáját 2 evőkanál vízzel kis serpenyőben fél perc alatt világosra-krémesre keverjük. Nagyon kis láng fölött még 3 percig kevergetjük, amíg besűrűsödik. Levesszük a tűzről, állandóan keverve fokozatosan hozzáöntjük a hideg vajat (a savót az edény alján hagyjuk). Belekeverjük a citromlevet, sózzuk, borsozzuk. A mártást a spárgára öntjük. Ízlés szerint parmezán sajttal megszórva tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.