A tojássárgájába állandó keverés mellett, vékony sugárban öntsünk hozzá annyi olajat, amennyit felvesz (kb. 2 dl).
A majonézt kikeverjük a tejföllel. Sóval, fehér borssal, mustárral, porcukorral, citromlével ízesítjük.
A zselatint 2 evőkanál forró vízben feloldjuk. Ha langyosra hűlt, belekeverjük a majonézmártásba és belevegyítjük a levesspárgát.
Pudingformát vagy gömbölyű aljú tálat hideg vízzel kiöblítünk, aljára néhány vékony szelet sárgarépát teszünk. Beleöntjük a majonézes spárgát és hűtőszekrényben hagyjuk megszilárdulni.
A forma alját forró vízbe mártjuk, a spárgakocsonyát tányérra borítjuk és tortaként szeleteljük. Rozskenyeret vagy magvas zsemlét adunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.