Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk és letakarva, 30 percre a hűtőszekrénybe tesszük. Közben a megtisztított spárgát sós vízben megfőzzük (ha konzervet használunk, lecsöpögtetjük). A tejfölt kikeverjük a tojással, pici sóval és a reszelt sajttal. A tésztát kinyújtjuk és kibélelünk vele egy peremes lepényformát. Sütőpapírral kibéleljük, sütőbabbal megtöltjük. (A tészta megtartja eredeti formáját, ha az elősütéskor száraz hüvelyessel, pl. nagy szemű babbal töltjük meg, amelyet később eltávolítunk. Az ún. sütőbabot nem kell kidobni, erre a célra többször is felhasználható!) Előmelegített sütőben 10 percig elősütjük. A babot eltávolítjuk. A lecsöpögtetett spárgát a tésztára halmozzuk és leöntjük a sajtos tejföllel. Visszatoljuk a sütőbe és további 25-30 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.