Elkészítés: Vágjunk apróra hagymát - ízlés szerint vöröset, pórét, újhagymát stb. -, némi olajon vagy vajon sütögessük meg. Nem kell nagyon, csak néhányszor forgassuk át. Öntsük hozzá a megtisztított, vastag karikákra vágott spárgát, sózzuk, majd öntsük fel annyi vízzel, hogy félig ellepje. Hagyjuk párolódni addig, amíg megpuhul és elpárolog róla a víz. Ha kevés, akkor önthetünk még alá, vagy fedőt is tehetünk rá - ebben az esetben még kevesebb víz is elegendő.
Ha az ízlésünknek megfelelő - van, aki ropogósabban, van, aki tökéletesen puhára főve - és már elpárolgott róla az összes víz, öntsük rá a felütött, villával már egy tálban összekevert tojásokat, majd kevergetve süssük készre.
Jól variálható étel, erre néhány példa:
- tálaláskor szórhatunk rá reszelt sajtot
- az ételt kezdhetjük vaj/olaj hevítése helyett úgy, hogy szalonnát sütünk ki, és arra dobjuk a hagymát
- a hagymára dobhatunk csíkokra vágott sonkát
- a spárga mellett párolhatunk gombát, kukoricát stb.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.