Elkészítés: A csirkecombokat megtisztítjuk, megsózzuk. A spenótot, a fokhagymát, a fenyőmagot és az olívaolajat összeturmixoljuk botmixer segítségével. Teszünk bele frissen őrölt borsot, majd hozzákeverjük a parmezánt. Az így kapott pestót betöltjük a csirkecomb bőre alá. A fél fej hagymát karikára vágjuk, beszórjuk egy jénai tálba, majd erre helyezzük a pestós csirkecombokat. Ráöntjük a fehérbort, és fedő alatt 180 fokon kb. 45 percig pároljuk a sütőben. A burgonyát megmossuk, és egy nylon tasakban 6-7 percre betesszük a mikró. Ennyi idő alatt megpuhul, majd megtisztítjuk, és négy felé végjuk. Amikor a húsról levesszük a fedőt, mellé tesszük a burgonyákat, és visszatéve a sütőbe az egészet pirosra pirítjuk. Paradicsom saláta jól illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.