Elkészítés: A spenótot sós vízben megfőzöm, lecsöpögtetem. Mikor kihűlt, összeturmixolom 1-2 gerezd fokhagymával.
A többi alapanyagot összekeverem a spenóttal együtt, és fél órát állni hagyom, hogy a liszt és a zabpehely is megduzzadjon.
Forrásba lévő vízbe nokedliszaggatóval beleszaggatom a tésztát. Ha feljött a tetejére, szűrőkanállal kiszedem, és hideg vízzel leöblítem.
Ezután egy lábasba kevés hideg olajra teszem. Enyhén összekeverem.
A tofut apróra vágom, és rászórom a tetejére. Párolt céklasalátával nagyon finom!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.