Elkészítés: A kiengedett vajas tésztát kinyújtjuk, és formára vágva beterítjük egy piteformába.
A megtisztított spenótot sós vízben megfőzzük, leszűrjük és apróra vágjuk. Összekeverjük a túróval, a fokhagymával és a tejföllel, belesimítjuk a piteformába. Megszórjuk az apró kockára vágott, főtt, megtisztított nyelvvel.
A tojásokat villával felverjük, sózzuk, borsozzuk, összekeverjük a tejszínnel, ráöntjük a pitére, bőven megszórjuk reszelt sajttal.
Előmelegített sütőben pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.