Elkészítés: A tojásokat elkeverjük a tejjel, a tejszínnel, egy csipet sóval és kevés vízzel. Folyamatos keverés mellett hozzáadjuk a lisztet, és a szokásosnál egy kicsit sűrűbb palacsintatésztát készítünk. Pár percig pihentetjük, majd hozzákeverjük a parajpürét. Amennyiben friss parajjal dolgozunk, a leveleket pár percre forrásban lévő vízbe dobjuk, leszűrjük, és apró darabokra vágva adjuk a palacsintatésztához. A töltelékhez a kéksajtot villával összetörjük. Hozzáadjuk a mascarponét és a vajat. Alaposan összedolgozzuk, végül durvára vágott dióbeled keverünk hozzá. Az átlagosnál kicsit vastagabb palacsintákat a hagyományos módon, de a szokásosnál kicsit gyengébb tűzön kisütjük, forrón feltekerjük, és hagyjuk kihűlni. Ezután megtöltjük a kéksajtos masszával, és újból feltekerjük. Tálalás előtt szeleteljük csak fel. A tekercseket salátaágyon, frissen őrölt borssal meghintve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.