Elkészítés: A tésztalapot sós vízben al dente megfőzzük.
A spenótot az olajon megpároljuk, zúzott fokhagymával, sóval, borssal ízesítjük. Egy másik serpenyőben az apróra vágott hagymát megpároljuk, rátesszük a darált húst, pár percig sütjük. A felkockázott paradicsomot hozzáadjuk, még 2 percig együtt pároljuk. Sózzuk, borsozzuk.
Olajjal kikent tűzálló tálba fektetünk egy réteg lasagne lapot, rátesszük a húst, a spenótot, betakarjuk tésztával, addig rétegezzük, amíg az alapanyagok elfogynak.
Megszórjuk a reszelt sajttal, meglocsoljuk a tejszínnel, és előmelegített sütőben 20 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.