Elkészítés: Az olajon megfonnyasztjuk a megtisztított, apróra vágott vöröshagymát, hozzáadjuk a rizst, az összezúzott fokhagymát, és átfuttatjuk az olajon. Fűszerezzük borssal, majd felöntjük az ételízesítővel ízesített vízzel. Beletesszük a spenótot, és újraforrástól számított 15 perc alatt fedő alatt puhára pároljuk.
Hozzáadjuk az apró kockára vágott paradicsomot, a tejfölt, a citromlevet, a kaprot, majd tálaláskor rászórjuk a reszelt sajtot, hogy ráolvadjon.
Friss zöldfűszerekkel tálalva tehetjük még pikánsabbá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.