Elkészítés: A burgonyát meghámozzuk, kockára vágjuk, majd sós vízben megfőzzük, leszűrjük és áttörjük. A felengedett spenótot vajban sóval, borssal és szerecsendióval ízesítve kis lángon addig kevergetjük, amíg a nedvessége el nem fő.
A kihűlt spenótot összedolgozzuk a burgonyával, a liszttel, a tojások sárgájával, valamint 5 dkg sajttal, ha szükséges, még ízesítjük.
Nedves kézzel közepes nagyságú gombócokat formálunk, és lobogó, sós vízben addig főzzük, míg a gombócok fel nem jönnek a víz tetejére.
Vajjal kikent tűzálló tálba tesszük, leönjük tejföllel, megszórjuk reszelt sajttal, és forró sütőben jól átsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.