Elkészítés: A vöröshagymát vékonyra szeletelem, és a felforrósított olívaolajon megdinsztelem. Hozzáadom a félbevágott koktélparadicsomot, és kb. 1 percig együtt párolom. Ezután a serpenyőt leveszem a tűzről, beleteszem a nagyobb darabokra aprított, megpucolt spenótlevelet és azt apróra vágott bazsalikomot, és az egészet kevergetés közben hagyom megfonnyadni.
Közepes méretű kivajazott tepsibe vagy jénai tálba terítem, beleszórom a kis kockákra vágott sajtot, végül a sóval és fehérborssal fűszerezett felvert tojást a tetejére öntöm. Előmelegített sütőben 180 fokon kb. 25 perc alatt készre sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.