Elkészítés: A spenótot lábasba tesszük, és magas hőfokon, fedő alatt megfonnyasztjuk. Esetleg kevés vizet öntünk alá. Sóval, szerecsendióval fűszerezzük, és kb. 3 percig pároljuk, azután lecsöpögtetjük.
A csirkemellfiléket kiklopfoljuk, ha nagyok lettek, akkor hosszában elfelezzük, majd sózzuk és borsozzuk.
Az apró kockákra vágott mozzarellát a spenóttal összekeverjük. A húsokat a masszával megtöltjük, feltekerjük, és fogvájóval összetűzzük.
Lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába forgatjuk, azután forró olajban, kb. 10 perc alatt kisütjük.
Köretként petrezselymes, vajas főtt burgonyát kínálhatunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.