Elkészítés: 1/4 liter vizet felforralunk a vajjal, a vaníliás cukorral és a sóval, majd hozzáadjuk a lisztet, és folyamatosan keverjük, míg a tészta elválik az edény falától. Ezután dagasztóspirállal egyenként belekeverjük a tojásokat úgy, hogy a végén teljesen sima tésztát kapjunk.
Négyzeteket vágunk ki sütőpapírból, majd zsiradékkal bekenjük. A tésztát cakkos végű habzsákba töltjük, majd kb. 8 cm-es köröket nyomunk belőle a négyzetekre.
Zsiradékot melegítünk, majd a karikákat a papírdarabok segítségével beletesszük (háromnál ne legyen több benne). A megsült karikákat kivesszük, konyhai papírtörlőre tesszük, és hagyjuk lecsepegni.
Porcukorból és citromléből híg öntetet készítünk, és a kihűlt karikákra öntünk belőle.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.