Elkészítés: A fokhagymát és a hagymát finomra vágjuk, a baguette-et beáztatjuk a tejbe, majd kinyomkodjuk. A húshoz adjuk a hagymával, a fokhagymával, sóval és borssal együtt, és fasírtszerű masszává dolgozzuk.
A tojásokat szétválasztjuk, kis sóval külön-külön felverjük, majd palacsintasütőben, kevés zsiradékon 2-2 tojáslepényt sütünk a fehérjéből és a sárgájából is.
Zsírpapíron a húst téglalap alakúra formázzuk úgy, hogy kb. fél-1 centi vastag legyen. Ráterítjük a tojáslepényeket, a fetát ráreszeljük, majd a zsírpapírral együtt feltekerjük.
160 fokos sütőbe tesszük, és 45-50 percig sütjük.
A burgonyát megmossuk, félbevágjuk, az olajjal összeforgatjuk, és 180 fokos sütőben 35 perc alatt megsütjük. A finomra vágott újhagymával, petrezselyemmel, citromhéjjal és fél citrom levével összeforgatjuk.
A szószhoz a rukkolát leturmixoljuk az olajjal. A majonézt, a mustárt és a mézet a rukkolához keverjük, ízesítjük citromlével és sóval.
A Stefániát 1-2 centi vastagra szeleteljük, majd a burgonyával és a mártással tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.