Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd lisztes deszkán kinyújtjuk 2-3 mm vastagra, felvágjuk (kb. 4-5 cm hosszú, 0,5 cm széles metélt darabokra), majd lobogó, enyhén sós vízben megfőzzük és leszűrjük. Félretesszük.
A masszához a 3 tojás sárgáját kikeverjük a cukorral (lehetőleg porcukorral), hozzáadjuk a vajat, a citromhéjat és a tejfölt, majd az apróra vágott gyümölcsöket. Végül hozzákeverjük a 3 tojásfehérje keményre felvert habját (én ehhez szoktam hozzáadni a vaníliás cukrot).
Ezután már csak mindent összekeverünk (a tésztát a masszával egy termetesebb edényben), majd kivajazott, zsemlemorzsával kiszórt tepsibe öntjük az egészet.
Előmelegített sütőben, 180-200 fokon, kb. 35 perc alatt aranybarnára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.