Elkészítés: A húst kisujjnyi csíkokra daraboltam, a páccal összekeverve 1 éjszakát (jobb, ha 2-4 napig is pácolódik) a hűtőben pihentettem.
Széles serpenyőben az aprított vöröshagymát kb. 2 evőkanál olajon megfonnyasztottam, a húst magas hőfokon fehéredésig sütöttem úgy, hogy nem kevergettem sűrűn, kb. 1-1 perc sütési időt hagytam, hogy a hús pörkölődjön, így nem engedi ki túl hamar a levét. Végül a paradicsompürét is belepirítottam. Sóztam, saját levében, lefedve takarékon puhulásig pároltam.
Hozzáadtam az aprított gombát, sóztam, borsoztam, kb. 10 percig fedetlen lassan pároltam, végül a csíkokra aprított uborkával, a tejszínnel és a vodkával pár perc alatt lassan összeforraltam. Szükség szerint utána fűszereztem, petrezselyemmel bőven megszórtam, rövid pihentetés után párolt rizzsel és brokkolival tálaltam.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.