Elkészítés: A fehérbort a hagymával és a petrezselyemmel felfőzzük, hozzáadjuk a megtisztított, kifilézett sügérszeleteket, és néhány percig lassú tűzön ebben a lében főzzük, de ne forraljuk!
Ezután a filét kivesszük, majd meleg tálra helyezzük, a levet átszűrjük, félretesszük. Az öntethez a vajat megolvasztjuk, és folyamatos keverés mellett hozzáadjuk a lisztet, majd a leszűrt hallevet. Forraljuk 3-4 percig, majd felöntjük a tejszínnel, és fűszerezzük őrölt fehérborssal, petrezselyemmel és zsályával.
Tányérra helyezzük a sügérszeleteket, meglocsoljuk az öntettel, és főtt burgonyával vagy rizzsel tálaljuk. Ízesíthetjük egy csepp citromlével.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.