Előkészítés: A római tálat 20 percre hideg vízbe áztatjuk. A hagymát meghámozzuk, karikákra vágjuk. A gombát megtisztítjuk, felszeleteljük. A halat
megmossuk.
Elkészítés: A római tálba fektetjük a halat, rászórjuk a hagymakarikákat, a gombát, a zöldfűszereket, és ráterítjük a szalonnaszeleteket. A borba belenyomjuk a fokhagymát, sóval, borssal fűszerezzük, és a halra öntjük. Megcsepegtetjük citromlével. A római tálat lezárjuk, betesszük a hideg sütőbe. A sütőt 220 fokra (gázsütő 4. fokozat) bekapcsoljuk, és a halat kb. 45 percig sütjük. A brokkolit hagyjuk kiengedni, vagy rózsáira szedjük, és alaposan megmossuk. A sütési idő letelte előtt 25 perccel beleszórjuk a római tálba. Befejezzük a sütést. Párolt rizst vagy fehér pirítós kenyeret kínálunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.