Előkészítés: A fokhagymás vaj felét megolvasztjuk. A zöld borsot lecsepegtetjük, összevagdaljuk, és a ginnel együtt vajhoz adjuk. A bárányhúst megmossuk, szárazra töröljük, megsózzuk, és megkenjük a gines vajjal. Egy órát állni hagyjuk. A brokkolit megtisztítjuk, rózsáira szedjük, és megmossuk. A paradicsomot szintén megmossuk, apróra vágjuk.
Elkészítés: Felforrósítunk 1 evőkanál fokhagymás vajat 1 evőkanál olajjal, és megpirítjuk benne a brokkolit. Kissé megsózzuk, és fedő alatt, lassú tűzön kb. 10 percig pároljuk. Kevés vizet önthetünk alá. Közben a mandulaforgácsot zsiradék nélkül megpirítjuk egy serpenyőben, és tányérra borítjuk. Beleöntjük a maradék 2 evőkanál olajat a serpenyőbe, felforrósítjuk, és a húsok mindkét oldalát 4-4 percig sütjük benne. A paradicsomot a brokkolihoz adjuk, összeforraljuk, belekeverjük a mandulaforgácsot, és a hús mellé tálaljuk. A maradék fokhagymás vajat a húsra aprítjuk, és kínáljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra 30 perc múlva
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.