Elkészítés: A megmosott, leszárított csirkecombokat sóval, borssal, a zúzott fokhagymával ízesítjük. A fűszeres csirkecombokat forró serpenyőben az olajon megpirítjuk, majd tepsibe tesszük, meglocsoljuk a sült olajjal, és 180 fokos sütőben kb. 30 perc alatt megsütjük.
A lilahagymát meghámozzuk, a kaliforniai paprikákat megmossuk és éles késsel nagyobb kockákra vágjuk. A gránátalmát félbevágjuk és kanállal kiszedjük a húsos magját. Az előkészített lilahagymát a hússütő serpenyőben, forró olívaolajon megfuttatjuk, majd hozzáadjuk a paprikakockákat, sóval, borssal, az aprított kakukkfűvel ízesítjük, és rázogatva közepes tűzön kb. 8 perc alatt összepirítjuk. Mielőtt lehúzzuk a tűzről, rászórjuk a gránátalmamagokat, összeforgatjuk.
Tálaláskor a sült csirkecombot tányérra fektetjük és melléhalmozzuk a gránátalmás paprikát, forrón kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.