Elkészítés: Forró olajban megpirítjuk az apróra vágott hagymát, majd félrehúzzuk a tűzről és megszórjuk
pirospaprikával. Beletesszük a káposztát, a rizst, felöntjük a húslevessel, és sóval, borssal fűszerezzük.
Amikor a rizs már félig puha, az egészet kiolajozott tepsibe öntjük, és egyenletesen eligazítjuk.
A csirkecombokat kettévágjuk, sóval, borssal, zúzott fokhagymával fűszerezzük.
Ezután ráfektetjük a rizses káposztára, fóliával letakarjuk, és 180 fokos sütőben pároljuk 30 percig. Majd levesszük róla a fóliát, és pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.