Elkészítés: A salátát leveleire szedjük, alaposan megmossuk. A túrót, a rokfort sajtot és a vajat villával szétnyomkodjuk, borsozzuk, és alaposan összekeverjük. A salátalevelek vastagabb részeit leszedjük. A leveleket alufóliára terítjük. A sajtos-túrós masszából hengereket formázunk, és a salátalevelekbe tekerjük. Alufóliába csavarjuk, és a hűtőbe tesszük.
A csirkecombokat sózzuk, befűszerezzük, tepsibe rakjuk, pici vizet és olajat öntünk alá. Sütőben szép pirosra sütjük.
A megsült combokat a felszeletelt tekercsekkel tálaljuk. Melegen és hidegen is finom. Ha hidegen kínáljuk, pirított kifli- vagy zsemleszeleteket adhatunk mellé. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.