A csirkecombokat megtisztítjuk, megmossuk, sózzuk, fűszerezzük a köménnyel, cayenne-i borssal, szárnyas fűszerkeverékkel, durvára darált borssal, apróra vágott chilivel.
A burgonyát megtisztítjuk, összekeverjük az olvasztott vajjal, sóval, szárnyas fűszerrel, cayenne-i borssal, egy tepsibe terítjük. Rátesszük a befűszerezett csirkecombokat. A tepsit lefóliázzuk és előmelegített sütőben kb 50-60 percet sütjük, majd levesszük a fóliát és szép pirosra sütjük.
Köretnek a vele sült burgonyát és salátát kínálunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.