A májat megmossuk, gondosan megtisztítjuk, és mindet két részre vágjuk. Felforrósítjuk az olajat, majd közepes lángon a májdarabokat kb. 1 percig sütjük. Ezután megfordítjuk a darabokat, mérsékeljük a hőt, és kis lángon még kb. 5 percig sütjük. Ismét megfordítjuk a darabokat, és kb. 4 perc alatt az egészet készre sütjük. Tányérra szedjük, és melegen tartjuk.
Az édesköményt megtisztítjuk, a paprikát kimagozzuk és kierezzük. Felcsíkozzuk mindegyiket. Felforrósítjuk az olívaolajat, és a kétféle zöldséget néhány percig pirítjuk benne. Közben a borsót puhára főzzük egy kevés sós vízben, majd leszűrjük.
Tálba tesszük a pirított paprikát és édesköményt, valamint a főtt borsót, a sült májdarabokat és a felezett paradicsomokat. Megsózzuk az egészet, majd megszórjuk egy kevés felaprított édesköményzölddel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.