Elkészítés: A csülök bőrét szépen megtisztítjuk, esetleg leperzseljük, ha szükséges, azután alaposan megmossuk, majd egy tespsibe helyezzük.
2 erőleveskockát 1 liter vízben felforralunk és a húsra öntjük, azután a sütőbe toljuk. Amikor kezd puhulni a csülök, a bőrét mézzel bekenjük, zsírt teszünk hozzá, hogy legyen mivel sütés közben locsolgatni.
A tepsibe, a hús egyik oldalára párolt káposztánaksavanyú káposztát teszünk, rászórunk kevés cukrot, köménymagot. A tepsi másik felébe hasábra vágott burgonyát teszünk, amelyre paprikát és paradicsomot szeletelünk, hogy finom,
lecsós ízt kapjon. Addig sütjük, amíg a csülök szép pirosra sül, a csontja kivehető lesz.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.