Elkészítés: Meghámozom a krumplit, kockára vágom. A párizsit is felkockázom (tetszőleges méretű kockákra, ki hogy szereti), a répát és a pórét felkarikázom. A krumplit és a párizsit serpenyőben kevés olajjal külön-külön megsütöm, és melegen tartom. A felkarikázott répát és pórét a húsleves alaplében megpárolom. Ha puha, szűrőkanállal kiszedem, és azt is melegen tartom. A leves alaplébe belerakom a tejszínt, mustárt ízlés szerint, sót, borsot, cukrot és lisztet, és mártás sűrűségűre főzöm. Ne legyen se túl híg, se túl sűrű! A kisütött, melegen tartott krumplit, párizsit, répát és pórét összeforgatom, ráöntöm a mártást, és a tetejét megszórom frissen vágott petrezselyemzölddel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.