Elkészítés: A combokat sózom, megszórom borssal, meglocsolom olajjal, s beteszem a hűtőbe egy napra. A rizst beáztatom.
Másnap a combokat kevés olajon felteszem sülni. A krumplikat megkapirgálom, a káposztát lereszelem, a gombát felvágom, a répát nagyobb darabokra vágom.
A rizst és a krumplit felteszem főni (természetesen külön edényben).
Egy serpenyőben olajon a köményt megpirítom, majd rádobom a hagymát, megdinsztelem, ráteszem a káposztát is, sózom, borsozom, locsolok rá ecetet, vörösbort, tovább dinsztelem.
A krumplit, a répát és a gombát kevés olajon megsütöm.
A pirosra sült combokat a párolt káposztábal, a rizzsel és a pirított zöldségekkel tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.