Elkészítés: Az almapástétomhoz hosszában negyedeljük az almákat és kimagozzuk, majd a citromlével, a fehérborral, a cukorral és a chilipehellyel konyhai robotgépben pürésítjük. Az almapürét 4 szufléformába töltjük. Előmelegített sütőben, 180 fokon kb. 30 percig sütjük. Közben többször megkeverjük. Kivesszük a sütőből, hideg helyre tesszük, hagyjuk teljesen kihűlni.
A karamelizált tökmaghoz a tökmagokat egy serpenyőben szárazon megpirítjuk. Hagyjuk kihűlni. A cukrot világosbarnára karamelizáljuk, a tökmagokat egyből hozzáadjuk, és egy sütőpapíron vékonyan kiterítjük. Hagyjuk teljesen kihűlni.
A kecskesajtkorongokat zsemlemorzsába forgatjuk, majd kevés olívaolajon forró serpenyőben aranybarnára pirítjuk mindkét oldalát. Ha van a sütőnknek grill fokozata, legfelső rácson 200 fokon grillezhetjük a sajtot.
A salátához az ecetet, 3 evőkanál vizet, az olajat, a mézet, kevés sót és borsot elkeverünk. A salátával összeforgatjuk.
A sajthoz salátát adunk, az almapástétommal és a karamellizált tökmaggal szervírozzuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.