Elkészítés: A tojásokat megfőzöm, megpucolom. A libamájakat kettévágom, serpenyőben libazsíron megsütöm.
Egy tányért kibélelek salátalevelekkel, sózom, borsozom, facsarok rá citromot, locsolok rá olívaolajat. Ráfektetek 2 db libamájat, 1 db félbevágott tojást, mellé zöldségkeveréket, meglocsolom majonézzel. Teszek rá paprikaszeletet, paradicsomot, citromkarikát és olívabogyókat. Még egyszer fűszerezem.
Finom fehér házikenyérrel fogyasztom, vörösbort iszom hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.