Elkészítés: A hagymát felkarikázom, a paprikát félbe, a paradicsomot negyedekbe, a padlizsánt ujjnyi hasábokra vágom. Ezeket egy tálba teszem, hozzáadom az egészben hagyott megtisztított fokhagymát, megszórom sóval és a fűszerkeverékkel, meglocsolom egy kevés olívaolajjal, alaposan összeforgatom.
Egy sütőpapírral bélelt tepsibe öntöm, és előmelegített sütőbe tolom 40 percre, sülés közben egyszer-kétszer átforgatom.
A sütőből kivéve hűlni hagyom, majd a paprikák csumáját eltávolítom (megeszem, mert sülve nagyon finom), a sült zöldségeket pedig durvára vágom. Meghintem egy csipet fahéjjal, összeforgatom, és behűtöm.
Pirítóssal vagy grill húsok mellé mártásnak, köretnek tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.