Elkészítés: A pulykacombot sózzuk, borsozzuk, és pulyka fűszersóval ízesítjük. Kacsasütő edénybe tesszük, kevés olajat öntünk alá, karikára vágott hagymát, paradicsomot, paprikát teszünk mellé. A pulyka combot bevagdossuk, beletűzdeljük a szalonnát vagy a sonkát és a fokhagymát (a bőre alá is tehetünk). Ha puhulni kezd, hozzátesszük a negyedekre vágott, pulyka fűszersóval, borssal és sóval ízesített krumplit, készre sütjük. Amikor a hús megpuhult, levesszük az edény tetejét, és megpirítjuk a tetjét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.