Elkészítés: Megtisztítjuk a szárnyakat, megmossuk, kettévágjuk őket. Sózzuk, ételízesítővel beszórjuk. Kicsit állni hagyjuk.
Kevés zsírt teszünk egy tepsibe, szorosan egymás mellé rakjuk a szárnyakat, pici vizet öntünk alá, lefóliázzuk, és berakjuk a sütőbe sülni. Mikor megfordítjuk a húst, fokhagymát szórunk a hús közé, visszatoljuk a tepsit a sütőbe. Amikor már puha a hús, levesszük a fóliát, és pirosra sütjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.