Elkészítés: A szalonnát zsírjára pírítjuk. A tésztát sós vízben kifőzzük. A túrót a kis pohár tejföllel összekeverjük, sózzuk. A kifőtt tésztát összekeverjük a szalonnával és a zsírjával, majd egy tűzálló tálba tesszük. Hozzákeverjük a tejfölös túrót, és közepesen előmelegített sütőbe tesszük. Míg sül, a nagy pohár tejfölt felhigítjuk annyi tejjel, hogy csak kicsit legyen folyós. Amikor a szalonna sercegni kezd (kb. 10 perc után), akkor leöntjük a tejes tejföllel. Még kb. 10 percig sütjük (enyhén pirulásig), majd kivesszük a sütőből. Forrón tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.