Elkészítés: A szalonnát zsírjára pírítjuk. A tésztát sós vízben kifőzzük. A túrót a kis pohár tejföllel összekeverjük, sózzuk. A kifőtt tésztát összekeverjük a szalonnával és a zsírjával, majd egy tűzálló tálba tesszük. Hozzákeverjük a tejfölös túrót, és közepesen előmelegített sütőbe tesszük. Míg sül, a nagy pohár tejfölt felhigítjuk annyi tejjel, hogy csak kicsit legyen folyós. Amikor a szalonna sercegni kezd (kb. 10 perc után), akkor leöntjük a tejes tejföllel. Még kb. 10 percig sütjük (enyhén pirulásig), majd kivesszük a sütőből. Forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.