Elkészítés: A csirkemelleket felszeleteljük, megszórjuk sültcsirke fűszersóval (vagy bármilyen más fűszerrel, amit kedvelünk) és 20 perces pácolás után mindkét oldalát kevés olajon pirosra sütjük. Közben vegetás vízben megfőzzük a mexikói zöldségkeveréket. A tejfölt összekeverjük a tojássárgájával, egy kevés Piros Arannyal és a reszelt sajttal, végül az egészet óvatosan hozzáadjuk a megfőtt zöldségekhez. Egy tűzálló tálat kivajazunk, zsemlemorzsával meghintünk, és az alját beborítjuk a sült csirkemellszeletekkel. Majd erre ráhalmozzuk a tejfölös-sajtos zöldségmasszát, melynek tetejére kerülhet még egy kis sajt, és az egészet pirulásig sütjük. Párolt rízzsel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.