Előkészítés: A burgonyát megtisztítjuk, megmossuk, majd uborkagyalun vékonyra legyaluljuk. A petrezselymet és snidlinget leöblítjük és felaprítjuk.
Elkészítés: A tojásokat felütjük, habosra felverjük, megsózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a zöldfűszereket, a lisztet, és simára keverjük. Mélyebb serpenyőbe kb. 2 ujjnyi olajat öntünk, és felforrósítjuk. A tojásos masszába beleforgatjuk a burgonyaszirmokat. A forró olajba bemártunk egy evőkanalat, és ezzel a kanállal 4-5 adag burgonyát merünk az olajba. Kb. 4 perc alatt arany barnára sütjük. (Egyszerre 4-5 kanálnyinál többet ne süssünk, hogy gyorsan ki tudjuk szedni!) Papírszalvétán lecsepegtetjük, és forrón tálaljuk.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 20 perc múlva
1 adag: 1320 kJ/314 kcal
2024.11.29.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.