Előkészítés: A burgonyát megtisztítjuk, megmossuk, majd uborkagyalun vékonyra legyaluljuk. A petrezselymet és snidlinget leöblítjük és felaprítjuk.
Elkészítés: A tojásokat felütjük, habosra felverjük, megsózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a zöldfűszereket, a lisztet, és simára keverjük. Mélyebb serpenyőbe kb. 2 ujjnyi olajat öntünk, és felforrósítjuk. A tojásos masszába beleforgatjuk a burgonyaszirmokat. A forró olajba bemártunk egy evőkanalat, és ezzel a kanállal 4-5 adag burgonyát merünk az olajba. Kb. 4 perc alatt arany barnára sütjük. (Egyszerre 4-5 kanálnyinál többet ne süssünk, hogy gyorsan ki tudjuk szedni!) Papírszalvétán lecsepegtetjük, és forrón tálaljuk.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 20 perc múlva
1 adag: 1320 kJ/314 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.