Elkészítés: Az almákat meghámozom, felszeletelem, és egy edényben félig puhára párolom. Én úgy szeretem, ha az alma nem fő szét egészen, hanem egy kicsit ropogós marad. Amikor kész, teszek bele ízlés szerint cukrot és fahéjat. A csomag szintelen tortazselét felolvasztok és hozzákeverem. Egy jénai tálat kirakok babapiskótával és az almamasszát beleborítom, elegyengetem. A főzés nélkül készíthető pudingot kicsit kevesebb tejjel, mint amennyit az utasításban írnak kikeverem és az almamassza tetejére simítom. Pát órára behűtöm, majd fogyasztható.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.