Elkészítés: A mellfiléket megmossuk, és felszeleteljük nem túl vékonyra. Sózzuk, borsozzuk, félretesszük.
A tojásokat felverjük a liszttel csomómentesre egy kis habverővel. A morzsába sót, borsot keverünk ízlés szerint, valamint vágott bazsalikomot és petrezselymet, aprított chilit és a reszelt parmezán sajtot, végül a zúzott fokhagymát. Kanállal összekeverjük.
Egy tepsibe alufóliát terítünk, meglocsoljuk olívaolajjal.
A hússzeleteket először a tojásba, majd a fűszeres morzsába forgatjuk, kézzel megnyomkodjuk, hogy a bunda megtapadjon rajta,majd a tepsibe rakjuk sorba.
Előmelegített sütőben 200 fokon, alsó-felső sütéssel 20 percet sütjük úgy, hogy 10 perc után megfordítjuk a húsokat, és olvasztott vajjal meglocoljuk a tetejét, és még 10 percig sütjük.
Azonnal tálaljuk - kedvenc köretünkkel.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.