Elkészítés: A mellfiléket megmossuk, és felszeleteljük nem túl vékonyra. Sózzuk, borsozzuk, félretesszük.
A tojásokat felverjük a liszttel csomómentesre egy kis habverővel. A morzsába sót, borsot keverünk ízlés szerint, valamint vágott bazsalikomot és petrezselymet, aprított chilit és a reszelt parmezán sajtot, végül a zúzott fokhagymát. Kanállal összekeverjük.
Egy tepsibe alufóliát terítünk, meglocsoljuk olívaolajjal.
A hússzeleteket először a tojásba, majd a fűszeres morzsába forgatjuk, kézzel megnyomkodjuk, hogy a bunda megtapadjon rajta,majd a tepsibe rakjuk sorba.
Előmelegített sütőben 200 fokon, alsó-felső sütéssel 20 percet sütjük úgy, hogy 10 perc után megfordítjuk a húsokat, és olvasztott vajjal meglocoljuk a tetejét, és még 10 percig sütjük.
Azonnal tálaljuk - kedvenc köretünkkel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.