Elkészítés: A sütőtökdarabokat teflonos sütőlemezre helyezve 200 fokra előmelegített sütőben 20 perc alatt süssük aranybarnára. A felhevített olajon pirítsuk üvegesre a hagymákat, majd adjuk hozzá a kölest és az alaplé felét. Időnként megkevergetve addig főzzük, amíg az alaplé elfő, majd a maradék levet ráöntve pároljuk puhára a kölest.
Eközben a spárgából vágjunk 3 cm-es darabokat, és néhány perc alatt főzzük elő, majd leszűrve tartsuk melegen.
Miután a köles megpuhult, keverjük bele a majorannát, a krémsajtot, a petrezselymet, és ízesítsük sóval, borssal. A sütőtökszeleteket a kölessel és a spárgával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.