Előkészítés: A tököt meghámozzuk, magjait kikaparjuk, húsát falatnyi kockákra vágjuk. A hagymát, és a fokhagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk.
Elkészítés: Felforrósítunk 6 dkg vajat, megfuttatjuk benne a hagymát. Hozzáadjuk a fokhagymát, kissé megpirítjuk (ne égessük meg, mert keserű lesz), és belekeverjük a tököt. Kevergetve 5-10 percig pirítjuk, rászórjuk az ételízesítőt, felöntjük 2,5 dl vízzel, és 15 percig forraljuk. Közben a szendvicskenyeret apró kockákra vágjuk, és a maradék vajban megpirítjuk. A levesbe öntjük a fehérbort, és merülőmixerrel összetörjük vagy turmixban pépesítjük. Belekeverjük a sajtot, és addig keverjük, amíg teljesen elolvad. Sóval, borssal, a gyömbérrel fűszerezzük. A pirított kenyérkockákkal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.