Elkészítés: A tököt kockára vágom, meglocsolom olívaolajjal, a sütőben megsütöm.
Közben a krumplit egy lábasba teszem, öntök rá vizet, fűszerezem, belemorzsolom a leveskockát, főzni kezdem. Majd hozzáadom a sült tököt is, rövid ideig együtt főzöm, hozzáöntöm a főzőtejszínt, majd botmixerrel krémesítem, hagyok kevés darabosat is benne.
Míg a leves fő, megdinsztelem a felaprított hagymát és fokhagymát, hozzáadom a felkockázott paradicsomot, ráteszem a májat és a gombát, készre párolom-sütöm.
Tálaláskor merek a tányérba levest, középre teszek májat és gombát, locsolok rá szaftot és tejszínt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.