Először az almát megtisztítjuk a reszelő legkisebb fokán lereszeljük , teszünk bele 1 teáskanál citromos cukrot és fél citrom kifacsart levét , majd az átöblített mazsolát beletesszük , jól összekeverjük és egy éjszakát állni hagyjuk , addigra az összes alma levét beszívja a mazsola . Második lépésként a tököt ugyan azon a legkisebb fokon lereszeljük , beletesszük az 1 kávéskanál mézes sütemény fűszerkeveréket , 1 kanál citromos cukrot és a citrom másik felének a kifacsart levét . A liszteket kimérjük , beleszitáljuk egy tálba , hozzáadjuk a sütőport és 1 teáskanál citromos cukrot . A tojásokat habosra keverjük a cukorral és az 5 dkg olvasztott vajjal majd hozzákeverjük a reszelt tökös masszát és az almás mazsolát , a lisztet apránként adagolva beleöntjük és alaposan összeforgatjuk . Végül sütőpapírral bélelt közepes méretű tepsibe vagy kerek pitesütő formába öntjük és 170 fokon 35 percig sütjük . Ha kisült még porcukorral meghintjük és tálaljuk .
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.