Elkészítés: A krumplit héjában sós és a köménymagos vízben megfőzzük. A tepsit - amiben sütni fogjuk - jól kivajazzuk, az aljára szórjuk az apróra vágott vöröshagymát, fokhagymát és a kakukkfüvet. Amikor a krumpli megfőtt, meghámozzuk és felkarikázzuk, majd egy sort teszünk a tepsibe. Aztán elszórtan jön a karikára vágott kolbász, majd ráhintjük a sajt 2/3-ad részét. Aztán a megmaradt krumpli következik, a kolbász, és a végén a megmaradt sajt. A tejszínt és a tejfölt összekeverjük, egy pici szerecsendióval ízesítjük, ezzel befedjük az egészet, és betesszük a sütőbe kb. 30 percre. Akkor van kész, ha a teteje kicsit pirosodik, mint a rakott dolgoknál.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.