A vízben beáztatott babot főzzük puhára, de mielőtt teljesen megfőne, sózzuk meg. Hagyjuk kihűlni, majd szűrjük le. A vegyes zöldséget pároljuk meg, majd adjuk hozzá a hosszúkásra vágott hagymát és a kockára vágott tofut. Szórjuk meg apróra vágott petrezselyemmel, esetleg metélőhagymával. Adjuk hozzá a majonézt, ízesítsük mustárral, ecettel, és sózzuk meg. Tálalásig tartsuk a hűtőszekrényben. A fagyasztott zöldséget friss, enyhén megfőzött zöldséggel is helyettesíthetjük (2/6 rész sárgarépa, 2/6 rész borsó, 1/6 rész zöldbab, 1/6 rész kelbimbó)
Tofus majonéz:a tofut reszeljük le, vagy villával nyomkodjuk szét, majd dolgozzuk össze a mixerben egy kevés vízzel és a sóval. Állandó keverés közben adagoljuk hozzá az olajat, mindaddig, amíg el nem éri a kívánt állagot. Ízesíthetjük borssal, de akár mustárral is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.