Elkészítés: Először a vajból, az ömlesztett sajtból, az apróra vágott hagymából és petrezselyemből, illetve a szintén apróra vágott főtt tojásból elkészítjük a krémet.
A 2 db 20 dkg-os trappista sajtot egyenként hideg vízben feltesszük főni, közben villával forgatjuk az első forrásig. Ezután lezárjuk, és fedő alatt 5-8 percig pihentetjük.
A sajtot alufólián nyújtjuk ki kb. fél centisre, és megkenjük a sajtkrémmel (2 lapot készítünk). Beborítjuk szeletelt szalámival, és a fólia segítségével feltekerjük.
Egy napra hűtőbe tesszük, másnap szeletelve fogyasztjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.